Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC AMA Lashes SRL poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii cerute.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre  SC AMA Lashes  SRL pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul  SC AMA Lashes SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC AMA Lashes SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si  SC AMA Lashes SRL.

SC AMA Lashes SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str.Dorobanti Nr 74, Constanta, Jud. Constanta , Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC AMA Lashes SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere  SC AMA Lashes SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere  SC AMA Lashes SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere SC AMA Lashes SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere  SC AMA Lashes SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa  ama.lashes@gmail.com ;
e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, cu exceptia achitarii avansului pentru cursurile AMA Lashes. In acest caz beneficiarul nu poate renunta la participarea la curs, ci il poate amana o singura data pentru un curs viitor, iar daca nici la acea data nu participa la curs, valoarea totala a avansului se va retine, cu titlu de daune.

3. Copyright
SC AMA Lashes SRL declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau  www.amalashes.com este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor,  SC AMA Lashes SRL va pune la dispozitie adresa de e-mail ama.lashes@gmail.com . Intregul continut al site-ului  www.amalashes.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC AMA Lashes SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AMA Lashes SRL a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
SC AMA Lashes SRL garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. SC AMA Lashes SRL declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.amalashes.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale SC AMA Lashes SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.alternativabio.ro.

5. Descrierea produselor
SC AMA Lashes SRL declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

SC AMA Lashes SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC AMA Lashes SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre SC AMA Lashes SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care SC AMA Lashes SRL nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, SC AMA Lashes SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre SC AMA Lashes SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de SC AMA Lashes SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. SC AMA Lashes SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.amalashes.com – si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC AMA Lashes SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC AMA Lashes SRL de la acest client.

SC AMA Lashes SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC AMA Lashes SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

SC AMA Lashes SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

6. Preturi
Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza facptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei www.amalashes.com , acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii SC AMA Lashes SRL la confirmarea comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul  www.amalashes.com . In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

7. Livrarea produselor
SC AMA Lashes SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea se face in intervalul de 2-7 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre operatorul SC AMA Lashes SRL.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de SC AMA Lashes SRL.

SC AMA Lashes SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC AMA Lashes SRL care includ:  actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

SC AMA Lashes SRL  isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

8. Plata produselor
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv  la livrarea produselor.

Metodade plata disponibila pe site-ul www.amalashes.com sunt urmatoarele:

Plata cu numerar la livrare = Ramburs
Plata direct in contul bancar al societatii noastre = Transfer Bancar

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

9. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.