Informatii livrare si expediere

Plata se face ramburs, odata cu sosirea comenzii.

Plata se face ramburs curierului sau se poate efectua in avans.
Expedierea coletelor pe plan national se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, in orice localitate din tara, de Luni pana Vineri (pentru orasele mari se poate opta contracost si pentru livrare sambata). Expedierea coletelor in spatiul EU se face prin intermediul firmei de curierat GLS. Pentru fiecare achizitie se elibereaza, fara exceptie, factura fiscala, semnarea şi stampilarea facturilor în original nu sunt obligatorii.

Taxa de transport este afisata in pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzii.
Livram in absolut orice localitate din tara. Pentru localitatile in care se Fan Courier/GLS aplica tarif extra, va vom informa valoarea tarifului inainte de expedierea coletului. Transportul gratuit se aplica numai pentru localitatile din Romania, pentru care nu se percepe tarif extra de catre curier. Toate preturile includ TVA.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise.

Produs in colet deteriorat.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

Produse livrate gresit
In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Solicitarile de retur se notifica pe adresa noastra de email ama.lashes@gmail.com in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate. De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs. Va recomandam sa expediati produsele prin curier rapid.

Cu stima,

Echipa AMA Lashes